------Til salgs------------

-

mandag 31. mai 2010

Vimsegumman har giveaway!

Vimsegumman og sydilla.no har giveaway, du finner den her:
http://vimsegummansyr.blogspot.com/2010/05/giveaway.html

Trekningen er i morgen, 1 juni:)

Dagens tips...

Om man syr klær, andre ting eller rett og slett skal feste masse trykknapper, så anbefaler jeg på det sterkeste å invistere i en slik tang. Denne tangen er fra Prym, og jeg må si at jeg skjønner ikke hvordan jeg har greid meg uten denne. Merker det spesielt på heldrakter, men det er jo en del knapper i en body også. Denne går under kategorien *må ha*





søndag 30. mai 2010

Hageglimt.

I dag har vi kost oss ute i det fine været, og her kommer et lite glimt fra det som er i hagen vår:)





Kommer faktisk til å savne plommetreet vårt når vi flytter. Det er så utrolig fint når det blomstrer, og så er det godt med plommer også da:D

Her er snuppa som leker seg på kjøkkenet med vann, det er det som er mest morosomt for tiden. Hun fikk seg Makka Pakka med min far og stemor i helga, og det er en bade makka pakka så det kunne jo ikke passe bedre:)



lørdag 29. mai 2010

Handleguri!

Nå når det endelig begynner å bli litt varmere ute kommer lysten til å sy sommertøy til snuppa mi. Sommeren er en tid da det er veldig fint med lyse glade farger, og det meste jeg hadde var med svart trykk:) Så da fant jeg ut at jeg skulle kjøpe noen mere sommerlige stoffer:) De er nå på vei i posten, og jeg gleder meg:D









Missvisende farger på bildene ser jeg, skal gi dere bilder når de kommer, så får vi se om de er bedre:)

(Og pappa, om du leser bloggen til mamma, jeg savner deg! Gleder meg til du kommer hjem på torsdagen. Da skal vi se makka pakka sammen:D)


fredag 28. mai 2010

Gardinhjelp søkes...

Nå når vi endelig har fått kjøpt oss hus, er det en del ting som man også må kjøpe til. For eksempel gardiner til snuppa mi (noe som jeg selvfølgelig skulle gjort leeeeenge nå, men som stadig er blitt utsatt)
Jeg har funnet en del fine stoffer, og har landet på to som jeg ikke greier å velge mellom. Noen som vil uttale seg? hehe:)






torsdag 27. mai 2010

Stolt huseier:D

Endelig gikk drømmen i oppfyllelse, og vi har fått kjøpt oss hus:)



onsdag 26. mai 2010

Pakke igjen...

Hihi, da har jeg fått enda en pakke i posten, fra sydilla.no.
Jeg må nok innrømme at det er blitt litt handlet litt i det siste, men gud hvor moro det er med pakker. Og dessuten har jeg jo faktisk bruk for ALT jeg kjøper da;)

Denne gangen har jeg handlet strikk, for planen er å sy en kjole med vaffelsøm til snuppa. Så når alt nå er handlet inn gjenstår det bare å se om jeg får det til da:)

Måtte ta en bilde av pakken også for den var så liten å søt. (vises litt dårlig på bilde, men la med en smokk sånn at dere skulle få se litt bedre)



Her ser du innholdet i pakken:



og så hadde hun sendt med noen stoffprøver:



Lurer på å sy gardiner til snuppa i enten det stoffet med tingeling, eller det blå med alver, men syns det er vanskelig å velge:)


tirsdag 25. mai 2010

Knytebukse med flodhester.

Skal sy ei knytebukse på bestilling, og da tenkte jeg det var greit å vise den med mønster også:) (ser det er et litt dårlig bilde, men får nå en liten indikasjon på hvordan den er)



Jeg har dette stoffet i blå flodhester også, som helt sikkert hadde blitt søtt på en liten gutt:) Ellers så ser du under fanen for stoff hvilke andre stoffer jeg har i blå:)

(Oppdatert:
Ser i ettertid at jeg har en del annet stoff som også er blått, så kan du ikke ta deg en tur i morgen da så kan du få se?)

En trist tirsdag for snuppa:(

I dag dro mannen avgårde til Korea, og det ble ikke snuppa spesielt glad for. Var ikke noe gøy når pappa hadde på seg jakka og gikk ut, og hun har spurt etter han sikkert 30 ganger allerede i dag:)
I går var han på jobb en tur, og da han kom hjem igjen hadde han med seg blomster til oss, og jeg syns det var utrolig fine og sommerlige:)





Snuppa forelsket seg helt i kofferten som vi kjøpte, og har lekt masse med den. Det aller beste er når hun får sitte oppå, og vi kjører henne i rundt:)



mandag 24. mai 2010

Sommerbody:)

I dag har jeg sydd ferdig en body som jeg klippte opp i februar, men som bare er blitt liggende. Grunnen til dette var vel at jeg ikke hadde nok stoff til ermer, og fant ingenting som jeg syns passet (og fordi jeg ikke gadd å skifte til orange i overlockmaskina:D). Men nå er det endelig begynnt å bli så varmt ute at jeg kunne lage med korte ermer, og det hadde jeg nok stoff til! :D



søndag 23. mai 2010

Smekkeras:)

I dag har jeg funnet ut hvor gøy det var å sy smekker, og det resulterte i at det ble 11 stykker av de:D Jeg har brukt en del slike på snuppa mi, og syns det er veldig greie å ha. Men hun trenger ikke så mange som dette, så jeg tenkte at jeg kunne selge om noen var interesert. (Er jo foreksempel fine å gi i barselgaver) Prisen er 60 kroner pr stk, og om jeg må sende blir det porto i tilegg:)



Om du er interesert i smekker, men ikke liker fargene så er det bare å si i fra. Jeg har masse andre stoffer enn dette å sy i:) Legg igjen en kommentar, eller send mail til: hanne_fra_landet@hotmail.com


lørdag 22. mai 2010

Test

Nå ble det visst test nummer 4 fordi jeg var litt ivrig i svingene her. Nå håper jeg på at det er rett farge, ingen ramme eller hvit bakgrunn her:)
*venter i spenning og sender samtidlig en takk til June som nok en gang hjalp meg*

Lørdagsshopping..

I dag har jeg vært ute å kjøpt oss ny koffert siden mannen skal dra til Korea på tirsdag. Snuppa syns kofferten var veldig fin, og det er god plass til at hun kan være med pappa:) Så nå spørs det bare hva pappa sier til det da... :D



I går fikk jeg pakke i posten, fra Leanne - kreativ søm, har bestillt meg bodybånd og noe som heter Double Tracing Wheel. Den er for at man lettere kan legge til plass for sømmen på klærne. Skjønte ingenting da snuppa pakket opp gaven, for det var med noe jeg ikke kunne skjønne at jeg hadde bestilt, hun hadde sendt med et fint bånd som gave:) Utrolig moro å få:)



fredag 21. mai 2010

Huff, som tiden går...

Siden det nå plutselig bare er 29 dager til vi skal ha bryllupsfesten vår, tenkte jeg at det kanskje var lurt å begynne med planleggingen av hva man skal ha av forskjellige ting. Så i dag har jeg faktisk fått kjøpt litt pynt, og tenkt dere skulle få en liten sniktitt:) Sånn så det ser ut enda blir fargene rosa, grønn og hvit.




Om noen har noen ideer til hva som kunne vært fint å pynte med eller som er kjekt å ha med på en slik fest tar jeg gjerne i mot tips altså;)

torsdag 20. mai 2010

Jeg trenger hjelp:)

Snuppa mi har sådd frø i barnehagen, og nå har disse begynnt å spire. Så da kommer spørsmålet, hva er det som har begynnt å gro her? Er det noen som kan hjelpe meg?

onsdag 19. mai 2010

Klart til bruk!

Har jo helt glemt å vist at jeg endelig har fått pakken med stoff som jeg bestilte i slutten på april. Det er vel en liten uke siden jeg fikk det, så stoffet er allerede vasket:


og sammenlagt:


Nå gleder jeg meg til å ta fatt på å sy av dette. Det skal bli klær og et babyteppe av disse stoffene tenkte jeg.
(Var et av stoffene som ikke kom enda da, så lurer på om jeg skal få lurt med et eller to stoffer til i den pakken som kommer:D)

tirsdag 18. mai 2010

Uhu!

I dag fikk jeg endelig tid til å sy litt igjen, og da fikk jeg gjort ferdig denne bodyen:) Prøvde meg nok en gang på den nye halsåpningen, og jeg må si at jeg syns jeg fikk det til bedre denne gangen:) Skjønte litt bedre hvordan jeg skulle gjøre det med kantingen, og da ble det ikke så klumpete:)

Nå sitter snuppa å peker på uglene og sier "uhu uhu". Tar det som et tegn på at hun likte den jeg:D

Slik ser den ut:



Og slik ser den ut på snuppa. (Var litt vanskelig å få henne til å stå stille lenge nok til å ta bilde da, hehe)

mandag 17. mai 2010

17 mai er vi så glad i!!

Ønsker alle sammen en hyggelig 17 mai, med masse pølse og is:)



Vi har vært å gått i barnetoget, og da vi kom hjem inviterte vi min bror med samboer på grilling. Vi trosset regn og kulde og inntok maten ute, så da har vi fått inntatt første måltid på verandaen i år:)
Mens snuppa sov benyttet vi anledningen til å spille mario og sonic wintergames på wii:)

søndag 16. mai 2010

En innholdsrik langhelg:)

Vi har kosa oss skikkelig i denne langhelga. På onsdagen hadde jeg besøk av en vennine, som jeg ikke hadde sett på en stund. Barna lekte og koste seg sammen hjemme, og vi avsluttet dagen med å spise mat på Egon. Syns kylling sandwichen deres er så utrolig god:D

På torsdagsmorgenen dro jeg og snuppa på flyplassen for å hente en annen vennine av meg, som det var enda lengre siden jeg hadde sett. Torsdagen gikk stortsett med på å gå tur, være ute i sola (les; bli solbrent) og å snakke sammen. Vi var også en tur på varden for jeg måtte jo vise henne den fine utsikten.





Vi fant ut at på fredagen skulle vi dra til Aure for å besøke ei vi gikk i klasse med på høgskolen. Det var utrolig kjekt at vi tre var samlet igjen, og jeg hadde en utrolig fin dag.

Lørdagsmorgenen måtte vi dra ned til byen for å kjøpe klær til snuppa, for bunaden jeg hadde lånt til henne var for liten. Etter at vi var ferdig å handle, traska vi bare rundt i byen slik at hun skulle få se hvor fint det er her:) (jeg har nemlig et evigvarende prosjekt med å få henne til å flytte oppover, hehe)
Vi avsluttet dagen på skaret med å spise softis, se på geitene og leke i et stort lekestativ.




Søndagen startet tidlig med å bake brownieskake, som jeg skulle ha med meg i konfirmasjon. Deretter sto turen klar for å få både store og små fine og ferdige til å dra. Da vi var ferdige kjørte vi først besøket på flyplassen slik at hun kunne dra hjem igjen:( før vi kjørte for å ta ferga over til Vestnes. Konfirmasjonen var veldig trivelig, og jeg har hatt en fin dag. Snuppa har kost seg sammen med de andre barna, og fått være sammen med bestemor og bestefar:)

onsdag 12. mai 2010

Et lite vårglimt!

NÅ er endelig våren kommet, også hit til Molde. Endelig har det begynnt å blomstre litt i blomsterbeddene, og jeg lurer på om jeg skal ta sjansen på å få kjøpt noe blomster som jeg kan pynte med ute. Måtte bare ta et bilde i beddet, syns krokusen er så fin. Kommer skikkelig i vår stemning når disse popper opp:)



Fikk også tatt et bilde i det en humle summet seg forbi:) Syns humlene er søte også jeg:D