------Til salgs------------

-

mandag 21. mai 2012

En koselig langhelg har vi hatt!

Her kommer en liten oppsummering av langhelga vår. Den startet da med 17. mai, og vi hadde en koselig dag. Mamma var her og feiret sammen med oss, og det satt vi pris på.
På kvelden koste jeg og mamma oss med spekemat, og et glass vin.

Mamma overnattet her to netter, og det syns snuppa var stas! Fredagen var vi i malmefjorden på hagesenter, jeg kjøpte ikke så mye men jeg fikk planlagt litt fremover. Vi skal ha gravemaskin her i år også, så nå satser jeg på at vi hvertfall får plen i år, og at vi kan begynne å så litt annet også:)

 *** 

På lørdagen var mamma så snill at hun hjalp meg og snuppa litt ute, så nå har vi fått plantet ned det meste av planter som er blitt kjøpt inn så langt. (Takk igjen mamma!)


I går hadde vi besøk av pappa og familien, barna koste seg både inne og ute. Og når de skulle dra hjem igjen ble vi liksågodt med de hjem, så da fikk de leke seg enda mere. (og jeg var så heldig at jeg slapp å lage middag! Takk for middagen R! )

 

3 kommentarer:

 1. Kjekt da :) Og fine blomster..
  Her he ikkje ei einaste plante kommet i jord enda :O Bruka alltid å få det klart før 17. mai men ikkje i år gitt.. Jaja.. Blir vel. .

  SvarSlett
 2. Tusen takk selv for koselige dager hos dere....:))) bare kjekt å få hjelpe til litt...:)) klem til dere begge..

  SvarSlett
 3. Bare kos å ha dere på middag :) Kan få komme hver dag hvis dere vil ;)
  Gleder meg til vi skal på blomsterhandel på Nordhaug hagebruk i dag :)
  Klem <3

  SvarSlett