------Til salgs------------

-

mandag 18. juni 2012

Duålisetra

Forrige helg var jeg og snuppa med pappa og gjengen, pluss en kompis av han, på tur. Destinasjonen var Duålisetra, og jeg var litt spendt på om snuppa var motivert til å gå så langt. Turen opp er 3,4 km, mye bakker og en del bratte bakker. Min stemor hadde med seg hesten som barna kunne sitte på om de ble slitne, men etter litt frem og tilbake bestemte snuppa at hun skulle ikke sitte på. Hun imponerte meg stort, og gikk faktisk hele turen opp. Her er vi på vei opp den siste bakken:

 

 Utsikten oppe på setra:

   

 Jeg og kompisen til pappa valgte å gå enda litt lengre, opp til stortolla. Det var ikke så langt som jeg trodde, og turen dit gikk også kjempebra.

.  

Bilde med utsikt, og av hesten:


Tusen takk for en kjempefin tur, og si gjerne i fra om vi skal gå flere ganger!


 

3 kommentarer:

 1. Selv takk :) Var kjempekjekt, og Snuppa imponerte stort :) Blir mange turer fremover :) Skal pusse opp hytta vet du ;) Har og planer om en tur til Sørdalssetra og finne stikk ut posten :)

  SvarSlett
 2. Oppussing av hytta er jeg med på ja, hvertfall så langt jeg kan:) Vet ikke om skifte av tak er min spesialitet altså, hehe...

  SvarSlett
 3. As claimed by Stanford Medical, It's really the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh on average 19 kilos lighter than we do.

  (And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

  BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

  CLICK on this link to determine if this brief test can help you unlock your true weight loss potential

  SvarSlett