------Til salgs------------

-

fredag 1. april 2011

Utelek.

I dag har vi hatt utrolig fint vær, og det er nesten påskestemning ute:) Siden bestemor var på besøk fikk snuppa fri fra barnehagen, og vi har kosa oss i hele dag. Etter frokost gikk vi ut da det endelige er blitt bart på veien, og snuppa skulle få prøve trehjulssykkelen sin som har stått i garasjen og fristet henne i hele vinter. Til både hennes og mammas skuffelse var sykkelen for stor og hun når ikke ned til trøene:( Så spørs om vi må kjøpe en annen sykkel til henne.


Men vi fikk til en tur likevel da vi knyttet et tau rundt den slik at jeg kunne dra henne. På tur hjemover igjen skulle hun dra sykkelen sin selv:


Da vi kom hjem igjen bygde vi et hopp til skihopperen hennes, og vi var vel ganske fornøyd med resultatet alle sammen tror jeg, da den faktisk hoppet et stykke og landet oppreist! :)



Jeg vil med dette ønske dere alle en hyggelig helg, forhåpentligvis med fint vær:)


2 kommentarer:

  1. Har den "plast" sykkelen etter Ingrid hun kan få låne så lenge... Får ikke syklet særlig fort på den, men det er kanskje like greit i begynnelsen...

    SvarSlett
  2. Ja det vil vi gjerne. Har vært rundt omkring i byen i dag å sett etter sykkel, men finner liksom ikke noe som vi syns det er verdt å betale for:)

    SvarSlett